Medewerkers

hamers 2

Raoul Hamers

huisarts
20240115_145559

Linda Metselaar

doktersassistente en praktijkondersteuner somatiek
Marie-josee Hondius, waarnemend huisarts

Marie-Josee Hondius

waarnemend huisarts

Florien Linck

praktijkondersteuner psychologie

Wat kan de POH-GGZ voor u doen?

De huisarts kan u in de praktijk doorverwijzen naar het spreekuur van de Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg Geestelijke Gezondheids Zorg (POH-GGZ). Zij zal nader met u uw psychische of psychosociale klachten bespreken. In eerste instantie wordt gekeken of de POH-GGZ u in een vervolgtraject van een aantal sessies kan begeleiden. Daarop kan vervolgens een doorverwijzing nodig blijken. Te denken valt aan begeleiding of behandeling bij het maatschappelijk werk, een psychosociaal hulpverlener, een GZ-psycholoog of een GGZ-instelling. Het kan ook duidelijk worden dat een doorverwijzing zonder verdere begeleiding van de POH-GGZ plaats dient te vinden.

Florien Linck is op dinsdagen als POH-GGZ aanwezig in de huisartspraktijk.

Op andere dagen werkt zij in haar eigen praktijk voor psychosociale therapie.

Kosten

U hoeft voor de gesprekken met de POH-GGZ niet te betalen. De kosten worden vergoed door de basisverzekering. Het eigen risico wordt niet aangesproken, omdat de zorg onder huisartsenzorg valt.

Bent u verhinderd om op een reeds gemaakte afspraak te komen, dan belt u de doktersassistent. Is zij telefonisch niet bereikbaar, dan dient u zich per email bij Florien af te melden. florien.linck@begeleiding.nu

Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button